-22 kg

Det fortsätter att rulla på med både kosten och viktnedgången. Jag har nu gått ner 22 kg på ca 3 månader. Har aldrig varit maken till liknande tidigare. Hittills snittar jag -1.6 kg/vecka. Ett tempo jag aldrig tidigare kunnat köra, mer än några veckor på en extremkur. Men det här är bra och hälsosam kost och kroppen svarar helt fantastiskt på det. ÄNTLIGEN!!! Jag är så glad så jag hoppar och skuttar mest hela tiden (mentalt iaf 😉 ). Jag har gått från BMI-klassen ”fetma grad 3” till ”fetma grad 1”. Och nu känns det fullt rimligt att jag faktiskt kommer bli normalviktig. Jag är halvvägs där redan.

Men inte nog med det. Jag har också blivit nästan helt fri från min astma pga denna kost. Det var själva syftet med att jag valde testa den. Det är en kost som ska läka kroppen från inflammationer och autoimmuna sjukdomar. Jag ville se om det kunde påverka astman och hypotyreosen. Och astman har jag som sagt blivit nästan helt fri ifrån. I vanliga fall äter jag både allergitablett, långtidsverkande inhalator och korttidsverkande inhalator flera gånger om dagen maj-september, och har ändå stora besvär. Sen någon månad tillbaka tar jag bara en långtidsverkande puff på kvällen för att hålla det i schack, och märker aldrig ens av astman, så länge jag inte anstränger mig mycket. Så ofantligt häftigt! Och skönt så klart.
Hypotyreosen har jag inte märkt så stora förbättringar på än. Men kan jag gå ner i det här tempot så måste det ju ha hänt grejer med ämnesomsättningen ändå. Sen är det ju inte säkert att jag kan bli av med den med den här kosten. Beror ju helt på varför jag fått den.

Det är så kul att kunna upptäcka kläder jag inte kunnat ha på så många år, som jag nu kan ha igen. Jag har ju minskat mycket i omfång också, inte bara i vikt. Bara runt handleden har jag minskat 2 cm, haha. Visste knappt att man kunde påverka omfånget på den. 😀 Jag börjar få tillbaka mitt ansikte. Sån underbar känsla!

2 tankar om “-22 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s